Welkom op de website van Muziekvereniging G.A. Heinze

(voor menu mobiel gebruik klik op logo)


Muzieklessen

Bij G.A. Heinze kan je les krijgen in het spelen op verschillende instrumenten. Deze lessen worden gegeven door de Gooische Muziekschool. G.A. Heinze stimuleert het spelen van een instrument, vooral als de intentie er is om bij ons orkest te komen spelen. Wanneer deze intentie er is, zal G.A. Heinze daarom een deel van het lesgeld vergoeden.
Lessen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je bent nooit te oud om een instrument te leren spelen!

Kosten

 

Lessen via G.A. Heinze kosten €15,00 per les, hiervoor krijg je 1 keer per week een privé les van 20 minuten. Per les jaar zijn er 35 lessen.
Als je via G.A. Heinze muziekles neemt, word je ook lid van G.A. Heinze en ga je contributie betalen. De contributie voor kinderen tot 18 jaar bedraagt €11,- per maand. Hiermee komen de totale kosten van een les jaar met 35 privélessen neer op €657,00. Als je je gelijk wilt aanmelden download dan het onderstaande formulier.
Lessen direct bij de Gooische muziekschool kosten €787,50 voor 35 muzieklessen. Hierbij is geen spraken van lidmaatschap bij de muziekvereniging en kan er helaas niet deelgenomen worden aan het leerorkest wanneer de leerling hier klaar voor is.

Proeflessen

5 proeflessen voor €50,-
Als je nog niet helemaal zeker weet welk instrument je wil spelen of dat je het wel leuk vindt om muziek te maken, bestaat er een mogelijkheid tot het nemen proeflessen.
De lessen duren 20 minuten per les. Je kan tijdens deze proeflessen verschillende instrumenten proberen. Je hoeft dan nog niet officieel lid te worden van G.A. Heinze en er hoeft daarom nog geen contributie betaald te worden tijdens de proeflessen.

Inschrijfformulier volgt binnenkort.


Bijzondere financiering

 Heb je niet genoeg financiële middelen voor muziekles, neem dan eens een kijkje op de website van het jeugdcultuurfonds. Mogelijk kom je in aanmerking voor een vergoeding.

https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Spelen in het orkest

Samen met jouw docent zal G.A. Heinze regelmatig checken of jij al klaar bent om mee te spelen met het orkest. Zodra dit zo is, zullen we jou dan ook vragen om op dinsdag avond mee te repeteren. Vanaf 19.15 – 19.45 speelt het leerorkest, speciaal voor kinderen en volwassenen die voor het eerst samen gaan spelen. Als het super goed gaat bij het leerorkest, is er de mogelijkheid door te stromen naar het grote harmonie orkest.

Lesdagen/plaatsen

De lessen in het spelen van klarinet, saxofoon en drum worden gegeven op de maandag middag/avond in de Rijver. Voor andere instrumenten wordt er les gegeven in Bussum. Bij genoeg aanmeldingen kan samen met de Gooische Muziekschool gekeken worden of muzieklessen in andere instrumenten ook in de Rijver gegeven kunnen worden.  

 

Instrument

Lesdag

Locatie

Docent

Dwarsfluit

 maandag

 

Bussum

Christianne   van Gelder

Klarinet

maandag

de Rijver, Muiderberg

Frank Vlam

Saxofoon

maandag

de Rijver, Muiderberg

Frank Vlam

Koper

(trompet, trombone, bariton etc)

vrijdag, dinsdag

Bussum

Frank Bollebakker Cyrille van Poucke 

Heb je een vraag of wil je gewoon iets kwijt over muzieklessen of lid worden van G.A. Heinze, stuur dan een mailtje naar: leerlingen@gaheinze.nl